Bred Pit će voziti Formulu 1

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 11:43

Bred Pit će voziti Formulu 1

Poznati glumac Bred Pit uskoro će ući u kokpit pravog trkačkog automobila za svoj predstojeći film o "Formuli 1", kažu reditelj Džozef Kosinski i producent Džeri Brukhajmer.

Tokom panela o još nenaslovljenom filmu o Formuli 1, Kosinski i Brukhajmer su otkrili detalje o produkciji filma Apple Studios sa Pitom u glavnoj ulozi. Jedan od proizvođača biće sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton, prenosi Variety. Snimanje će se odvijati na Silverstonu, stazi na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se održava Velika nagrada Britanije. Ove godine trka će se održati 9. jula.

Moderator panela Vil Bakston rekao je da je ekipa filma napravila "najmanju 6K kameru ikada dizajniranu da odvede gledaoce u kokpit“ gde će zvezde filma voziti prave trkačke automobile.

"Tako je. Bred Pit će voziti bolid Formule 1 od Silverstona pa nadalje", dodao je Bakston.

ESPN F1 je potvrdio vest u tvitu. Variety je saznao da se Pit neće trkati protiv drugih vozača na stazi, i da će najverovatnije voziti modifikovanu verziju juniorskog F2 ili F3 automobila.

Bakston je takođe rekao da je trkački automobil koji se koristi u filmu dizajnirao Mercedes, a Luis Hamilton daje savete o priči i scenariju kako bi se uverio da je ovo najautentičniji film o trkama automobila ikada.

Prema zvaničnom sinopsisu filma, Pit igra vozača koji izlazi iz penzije da bi se takmičio zajedno sa početnikom protiv jednog od titana sporta. Damson Idris glumi pored njega, a scenario je napisao Ehren Kruger, ko-scenarista Top Gun: Maverick. Producenti su Hamilton, Kosinski, Brukhajmer i Čed Oman iz Jerri Bruckheimer Films-a i Pitova produkcijska kuća Plan B Entertainment. Izvršni producent je Peni Tou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bred Pit će voziti Formulu 1

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2023

Poznati glumac Bred Pit uskoro će ući u kokpit pravog trkačkog automobila za svoj predstojeći film o "Formuli 1", kažu reditelj Džozef Kosinski i producent Džeri Brukhajmer.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.