Branka Katić i zvanično članica BDP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 12:27

Branka Katić i zvanično članica BDP

Glumica Branka Katić danas je zvanično postala član Beogradskog dramskog pozorišta, objavljeno je na Facebook stranici samog pozorišta.

"Potpis konačno! Branka Katić u BDP-u!", stoji zapisano na društvenoj mreži tog beogradskog teatra, sa fotografijama upravnika Juga Radivojevića i slavne glumice.

Nedavno, 20. februara na Dan pozorišta, kada je proslavljen 74. rođendan, objavljeno je da je Branka Katić postala član kultnog Pozorišta na Krstu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Katić se vratila u Beograd nakon uspešne karijere u Engleskoj i Americi i u septembru 2020. tokom pandemije uskočila je u predstavu "Sumrak bogova" u režiji Jagoša Markovića, što je bio njen povratak teatru u prestonici nakon dve decenije i hit predstave "Bliže" Patrika Marbera u JDP.

Iako je bila najava da će Branka Katić igrati u novom komadu "Divlje meso" Gorana Stefanovskog, za sada do te saradnje neće doći, ali glumica traži sa upravom BDP novu dramu u kojoj će igrati u narednom periodu.

Istaknuta dramska umetnica trenutno snima TV seriju "Advokado" Nikole Pejakovića, uz Ljubomira Bandovića i Mirjanu Karanović, a na proleće je očekuje premijera novog filma "Nije loše biti čovek" Dušana Kovačevića, sa velikom glumačkom ekipom.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Branka Katić i zvanično članica BDP

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2021

Glumica Branka Katić danas je zvanično postala član Beogradskog dramskog pozorišta, objavljeno je na Facebook stranici samog pozorišta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.