Bradić na sastanku ministara kulture

Izvor: S media, 16.Dec.2009, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bradić na sastanku ministara kulture

Ministar kulture Nebojša Bradić učestvuje, na zvaničan poziv ministra kulture i turizma Republike Turske, na sastanku ministara kulture zemalja Jugoistočne Evrope, koji se održava danas i sutra u provinciji Konja (Turska), saoštilo je danas Ministarstvo kulture.

Glavne teme Ministarskog sastanka su interkulturalni dijalog i regionalna saradnja u Jugoistočnoj Evropi, definisanje novih politika u očuvanju nematerijalne kulturne baštine na osnovu Konvencije Unesko iz 2003. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine, inplementacija svetske kulturne i prirodne baštine i dogovori oko pripreme zajedničke etnografske izložbe.

Organizator ministarskog sastanka pod nazivom "Nove politike u očuvanju nematerijalne kulturne baštine" je Ministarstvo kulture i turizma Republike Turske, a održava se u okviru Procesa saradnje Jugoistočne Evrope, kojim predsedava Republika Turska.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.