Bond nikada neće biti žena, tvrdi producentkinja

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 19:50

"Bond nikada neće biti žena", tvrdi producentkinja

Barbara Brokoli, producentkinja filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da je uverena da će 007 uvek biti muškarac, ali da želi više filmova o ženama.

Nakon višemesečnih odlaganja, najnoviji Bondov film "No Time To Die" uskoro će biti objavljen u bioskopima, obeležavajući poslednji put kada će Danijel Krejg tumačiti okorelog špijuna.

Krenule opklade: Ko će da bude sledeći Džejms Bond?

Dok se fanovi pripremaju da gledaju Danijela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako poslednji put u ovoj ulozi, spekuliše se ko će ga zameniti kada dođe vreme da se objavi naslednik.

Tokom nedavnog intervjua, Danijel (53) rekao je da misli da sledeći Bond ne bi trebalo da bude žena, jer "jednostavno treba da postoje bolje uloge za žene i glumce druge boje kože".

"Džejms Bond Šona Konerija u osnovi je bio silovatelj"

"Zašto bi žena igrala Džejmsa Bonda kada bi trebalo da postoji uloga isto tako dobra kao i Džejms Bond, ali za ženu?", rekao je.

Barbara Brokoli izrazila je slično mišljenje, rekavši: "Džejms Bond je muški lik."

"Nadam se da će biti mnogo, mnogo filmova o ženama, za žene, od žena", navela je ona, pa dodala:

"Mislim da ne moramo da uzimamo muški lik i da ga žena predstavlja. Bonda vidim kao muškarca. I ja sam na neki način u stanju poricanja, volela bih da Danijel zauvek glumi."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Producentkinja: Bond nikada neće biti žena

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2021, 10:16

Barbara Brokoli, producentkinja filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da je uvjerena da će 007 uvijek biti muškarac, ali da želi više filmova o ženama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.