Blur će snimiti još novih pesama

Izvor: Kontra magazin, 12.Maj.2010, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blur će snimiti još novih pesama

Lider sastava Blur, Damon Albarn, otkrio je da će ovaj sastav snimiti još pesama. Blur su ponovo na okupu od prošle godine a u aprilu ove godine su objavili singl 'Fool’s Day’.U izjavi za NME.com Albarn je rekao da je uživao u snimanju ove pesme i da to neće biti poslednje izdanje benda. Obožavaoci benda će ipak morati malo da sačekaju na nove pesme jer su članovi benda zauzeti drugim obavezama. Bend verovatno neće objavljivati album već će snimati singl izdanja jer tako osećaju manji pritisak.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa Blur ponovo snima

Izvor: B92, 12.Maj.2010

Damon Albarn najavljuje nove pesme, ali kaže da će album morati da pričeka...Grupa je nedavno objavila singl "Fool's Day", prvu pesmu od 2003. godine i izdavanja albuma "Think Tank", a ograničeno vinil izdanje je odmah rasprodato. "Nameravam da uradim još nekoliko takvih singlova. Dopada mi se što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.