Bez plana za četvrti nastavak Irona Mana?

Izvor: B92, 09.Sep.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez plana za četvrti nastavak Irona Mana?

Ukoliko željno isčekujete četvrti nastavak Iron Mana, donosimo vam loše vesti. Izgleda da novi Iron Man nije čak ni u planu.

Robert Dauni Džunior je za Variety rekao da ne postoji plan za četvrti nastavak filma Iron Man.

Kasnije je objasnio svoju izjavu: "Ipak to ne znači da nastavka ovog serijala neće biti. I samo zato što trenutno nema planova ne znači da se plan ne može napraviti".

Na ovaj način, Dauni Džunior je ipak ulio nadu fanovima ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << akcionog heroja.

On se već obavezao da će igrati Tonija Starka i njegov alter efo u dva nastavka "Osvetnika" od 2015 do 2018. godine.

Glumac je rekao za Variety da okleva da se obaveže da igra još nekog superheroja obzirom na to da će imati 53 godine 2018. godine, kada nastavak Osvetnika izađe.

Robert dauni Džunior trenutno promoviše film "The Judge" sa kolegom Robertom Duvalom koji u bioskope zvanično dolazi 10. oktobra a prema njegovo IMDB stranici, ovaj glumac trenutno radi na još 11 projekata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.