Betmen je najbolje obučen

Izvor: B92, 18.Jul.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betmen je najbolje obučen

Betmenovo crno gumeno odelo proglašeno je za najbolji kostim nekog superheroja, prenosi "Indipendent".

Crni oklop sa plaštom ovog borca za pravdu, sa karakteristično maskom za glavu čitaoci sajta "Lovefilm" proglasili su za najbolji kostim.

Na drugom mestu je kostim Ajron Mena (Iron Man) koji u filmu nosi Robert Dauni Džunior, dok je na trećem mestu kostim Tora, koga glumi Kris Hemsvort.

Kada je reč o zlikovcima, oko 3.500 ljudi koji su učestvovali u anketi sajta koji iznajmljuje filmove izabralo je Džokera kao najbolje obučenog, dok je zločinac sa najboljim "aksesoarima" Doktor Oktopus iz filma "Spajdermen 2".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Betmenov kostim najbolje odelo superheroja

Izvor: Kurir, 18.Jul.2012

LONDON - Betmenovo gumeno odelo proglašeno je za najbolji kostim nekog superheroja...Crni oklop maskiranog borca za pravdu, sa karakterističnim šlemom čitaoci sajta Lovefilm proglasili su za najbolji kostim, prenosi Indipendent...Na drugom mestu je kostim Ajronmena koji u filmu nosi Robert Dauni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.