Besplatan kurs engleskog na Skajpu

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan kurs engleskog na Skajpu

NIŠ - Obrazovni institut Igić organizuje besplatan kurs engleskog jezika na Skajpu u trajanju od 8 meseci.Polaznik može u dogovoru sa profesorom da izabere metodu i knjigu po kojoj će učiti.Polaznik sam kupuje knjigu koju izabere u knjižari, a z uččenje preko Skajpa najbolja je elektronska knjiga Talking Book.


To je poslednja generacija e-knjige u svetu koja je radjena u elektronskom i štampanom izdanju.Polaznik načasu uči iz štampane verzije knjige. Kod kuće uči iz elektronske verzije knjige.
"Talking Book" je poslednja generacija elektronske knjige koja na identičan način može da zameni predavača. Talking Book može da vodi nastavu kao da ste na času, da objašnjava, čita, prevodi, možete da birate akcente kojima će da čita, čak Vas ispravlja kada grešite.Na taj način nemerljivo ubrzavate učenje jer ne zavisite od časova koje imate sa profesorom dva puta nedeljno. Uz elektronsku verziju polaznik ne mora da uči iz svojih pribeležaka koje je vodio na času i koje ne mogu da pričaju, a često mogu biti pogrešno napisane.
Nijedan polaznik neće plaćati kurs 8 meseci, odnosno do završetka svih nivoa, kao ni izdavanje međunarodno priznatog sertifikata.
Broj polaznika je ograničen. Upis se vrši na telefone 011/266-51-35, 060/414-23-22 ili 060/480-50-00.

nišskajpengleski besplatno

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.