Bajkerska serija bazirana na memoarima Čarlsa Falka vikendom na RTV-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2020, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkerska serija bazirana na memoarima Čarlsa Falka vikendom na RTV-u

"Bajker na tajnom zadatku" (Gangland: Undercover, 2016) je mini serija koja nas vodi u svet bajkera, i to u bajkerski klub/bandu Vagos. Serija je urađena prema memoarima "Vagos, Mongols, and Outlaws: My Infiltration of America’s Deadliest Biker Gangs", Čarlsa Falka, čoveka koji je proveo tri godine kao tajni agent/doušnik u Vagosima.

"Kada sam se nagodio da postanem doušnik, uradio sam to da bih spasao sebe. Ali, sledeće tri godine, hapšenje ovih loših momaka, postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je moja lična misija. To je bila moja prilika da se iskupim za greške, počinjene u prošlosti. Ali, za to sam platio previsoku cenu". Ovim rečima započinje priča o Čarlsu Falku.

Falko je bio diler droge koji je, pošto je uhapšen, dobio ultimatum: dvadeset godina zatvora ili će postati policijski doušnik i infiltrirati se u jednu od najozloglašenijih bajkerskih bandi.

Falko prihvata ponudu i sledeće tri godine provodi kao član grupe Vagos, kriminalne organizacije motociklista.

Njegov posao podrazumeva stalno prikupljanje dokaza kako bi, na kraju, omogućio hapšenje članova bande. Pritom, živi u lažima i stalnom strahu da ne bude otkriven i ubijen.

Svaka epizoda otkriva jedan deo Falkovog puta: od njegovog hapšenja, trenutka kada se prvi put upoznaje sa članovima bande, zatim postaje njihov član, njegovo napredovanje u hijerarhiji, skoro sve do samog vrha.

Mini seriju "Bajker na tajnom zadatku" možete gledati vikendom u večernjim terminima na Prvom programu RTV-a, počev od nedelje 16 februara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.