B92 i MCF vas vode na film Ekipa

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92 i MCF vas vode na film "Ekipa"

50.000 gledalaca za manje od dve nedelje pogledalo je film "Ekipa". Novi Sad, Niš, Kraljevo, Kragujevac, Smederevo, Čačak samo su neki od gradova čija je publika, pored prestoničke, imala priliku da pogleda i ovacijama pozdravi glumački i autorski tim domaćeg filma „Ekipa“.

Za manje od dve nedelje prikazivanja zabavno ostvarenje reditelja Marka Sopića pogledalo je 50.000 gledalaca što svrstava ovu krimi komediju u top pet domaćih filmova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovu, 2019. godinu.

Osim u gradovima Srbije i Bosne i Hercegovine film tek treba da započne svoj bioskopski život u Crnoj Gori i Severnoj Makedonijije. Film je prikazan i u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, a tek mu sledi distribucija u Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji.

Doći do 50 000 je jedan san, doći do sto hiljada je drugi, a o trećem bolje da ne pričam. Za prvi ne verujem da se događa. Hvala svima koji su došli da pogeldaju,” rekao je scenarista, glavni glumac i producent filma Rade Ćosić.

U insertu iz filma koji sledi pogledajte kako je Andrija Milošević u ulozi Klupe pronašao "svoju ljubav".

Film je sniman punih godinu dana na sportskim terenima Beograda, a iako naizgled okrenut temi savremenog domaćeg fudbala, kao i ideji pomirenja večitih domaćih klupskih rivala, scenarista filma imao je za cilj da prikaže kako, osim najvažnije sporedne stvari na svetu, život prati i nešto još važnije - ljubav.

U ostalim ulogama našla su se poznata glumačka imena Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Ljubomir Bandović, glumci mlađe generacije Lazar Đukić, Ivana Dudić i Anđela Jovanović, a u filmu se pojavljuje i legenda fudbala Perica Ognjenović, kao i fudbaleri Milan Borjan, Saša Ilić i drugi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.