Izvor: SEEcult.org, 15.Jun.2011, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atrakcije 12. PQ

Praško kvadrijenale scenskog dizajna i prostora predstavlja u 12. izdanju rekordan broj država - čak 62, a osim nacionalnih paviljona, publika će od 16. do 26. juna imati priliku da obiđe i međunarodnu izložbu na otvorenom “Ukrštanje: Između intimnosti i spektakla” sa radovima 30 renomiranih svetskih umetnika. Publika 12. PQ, najvećeg događaja te vrste u svetu, moći će da vidi Prag kroz vizuru savremenih stvaralaca ne samo iz oblasti scenografije, već i arhitekture, dizajna svetla i zvuka, kostimografije, ali i drugih umetnosti.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmeštanje Srbije

Izvor: SEEcult.org, 16.Jun.2011, 01:55

Srbija se predstavlja na 12. Praškom kvadrijenalu scenskog dizajna i prostora (PQ) projektom “Izmeštanje”, koji je u nacionalnom paviljonu, dok na izložbi “Raskršće: Između intimnosti i spektakla” odvojeno učestvuju Jožef Nađ i Dejan Kaluđerović. Na takmičarskoj izložbi nacionalnih...

Nastavak na SEEcult.org...

Srbija na Praškom kvadrijenalu

Izvor: Šumadija Press, 16.Jun.2011

Praško kvadrenijale scenskog dizajna i prostora, vodeći svetski umetnički događaj koji se održava svake četiri godine u Pragu, ove godine se održava po 12. put od 16. do 26. juna.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.