Atelje 212: Ne otkazujemo, već zamenjujemo predstave

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 17:38

Atelje 212: Ne otkazujemo, već zamenjujemo predstave

Predstava “Art” koja je bila planirana na redovnom repertoaru sutra na sceni “Mira Trailović” Ateljea 212 neće biti izvedena, ali je odmah i zamenjena novim komadom “Jedan Pikaso”, pri čemu ovo pozorište ne otkazuje svoje predstave, samo ih odlaže za sledeće termine, rekao je upravnik ovog teatra Novica Antić.

U kultnoj drami “Art” iz 1997. godine igraju Tihomir Stanić, Svetozar Cvetković i Branislav Zeremski, a upravo isti glumac iz podele, Stanić, tumači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulogu čuvenog slikara Pabla Pikasa u najnovijoj predstavi u Ateljeu 212, po tekstu Džefrija Hačera i u režiji Erola Kadića, koja će biti izvedena sutra uveče umesto “Arta”.

Na taj način, iz čisto tehničkih razloga, neke predstave ne mogu da se izvedu uvek prema zakazanom terminu, ali se onda odmah i zamene novim naslovima za tu istu noć.

U duo-drami “Jedan Pikaso”, uz Stanića igra i Sofija Juričan, a predstava je premijeru imala 25. oktobra na maloj sceni “Petar Kralj” (Teatar u podrumu), dok će sada biti izvedena na velikoj sceni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.