Izvor: Kontra magazin, 04.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asian Dub Foundation, Kosheen i Therapy? u Banjaluci

Nektar Demofest nastavlja sa svojom revolucijom kulture i u Banjaluku, ovog leta, dovodi bendove čija se popularnost meri na svetskom nivou. Kosheen, Asian Dub Foundation i Therapy? će zajedno sa trideset demo bendova dovesti atmosferu na Kastelu do usijanja. Nektar Demofest će se održati na tvrđavi Kastel u Banjaluci u periodu od 23. do 26 jula. Ulaz za sve koncerte, radionice, filmove i afterpartije će...

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asian Dub Foundation, Kosheen i Therapy? u Banjaluci

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jun.2009

Na ovogodišnjem Nektar Demofestu u Banjaluci koji će se održati na tvrđavi Kastel, zajedno sa trideset demo bendova nastupiće Kosheen, Asian Dub Foundation i Therapy?.

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.