Areta Frenklin otkazala koncerte jer mora da odmara

Izvor: Beta, 22.Avg.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Areta Frenklin otkazala koncerte jer mora da odmara

Američka soul pevačica Areta Frenklin otkazala je nekoliko predstojećih koncerata jer su joj lekari savetovali da odmara.Areta Frenklin (74) navela je u saopštenju da "po nalogu lekara" mora da otkaže koncerte najavljene za septembar, ali i nastup zakazan za 26. avgust u blizini grada Vijena, u Virdžiniji.Ona je navela da će ponovo nastupati u novembru.Areta Frenklin je 2015. godine otkazala nastup u Las Vegasu zbog iscrpljenosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mora da odmara: Areta Frenklin otkazala koncerte

Izvor: Blic, 22.Avg.2016

Američka soul pevačica Areta Frenklin (74) otkazala je nekoliko predstojećih koncerata jer su joj lekari savetovali da odmara...Frenklinova je navela u saopštenju da "po nalogu lekara" mora da otkaže koncerte najavljene za septembar, ali i nastup zakazan za 26. avgust u blizini grada Vijena, u Virdžiniji....

Nastavak na Blic...

Areta Frenklin otkazala koncerte jer mora da se odmara

Izvor: B92, 23.Avg.2016, 08:44

Američka soul pevačica Areta Frenklin otkazala je nekoliko predstojećih koncerata jer su joj lekari savetovali da se odmara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.