Amira objavila spot Gde si dušo, gde si rano (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amira objavila spot "Gde si dušo, gde si rano" (VIDEO)

Svetski čuvena pevačica sevdalinki i tradicionala Amira Medunjanin, koju očekuje koncert 25. oktobra (20:30) u beogradskom Sava centru objavila je spot za pesmu "Gde si dušo, gde si rano" sa novog živog albuma "Live At Arena".

"Ovu pjesmu sam, sa osam godina, prvi put čula u filmu 'Hanka' iz 1955. godine, inače meni jedan od najdražih filmova, ikada. Stihovi Branka Radičevića, originalan naslov 'Ukor'. Od tada traje ljubav za istu...", objašnjava Amira.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novom izdanju "Live At Arena" (Blue Ray i dvostruki CD, Croatia Records) zabeležen je koncert koji je prošlog avgusta Amira održala u Areni u Puli u pratnji izvrsnog sastava iz Norveške "Trondheim Solistene", kada je izvela i tradicionalne bisere kakvi su "Što te nema", "Emina", "Tiho noći, moje zlata spava", "Oj, ti momče Ohrigjanče", "Moj dilbere", "Ajde Jano kolo da igramo", "U đul bašti" i druge.

"Prošlo je dugo od posljednjeg susreta sa beogradskom publikom u martu 2018. godine...Vraćamo se ove jeseni u Beograd i sreći nikad kraja! Svi smo se već poželjeli! Pripremamo novu priču, nešto lijepo, a imaćemo i neke goste. Neću otkrivati koje, ni koja će biti postava na sceni sa nama, ali biće definitivno sjajno", kaže Medunjanin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.