Izvor: SEEcult.org, 12.Dec.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alternative - Lista značajnih

Pobednici međunarodnog festivala "Alternative film/video" u Beogradu su filmovi "360°" (Nadine Poulain) iz Nemačke, "Mučnina" (Kinetosis) (Allan Brown) iz Kanade, "Pain So Light It Appears as Tickle" (Dalibor Barić) iz Hrvatske i "Ray Ban Meltdown" (Mane Žuđelović) iz Srbije, a specijalna nagrada "Ivan Kaljević" dodeljena je samom festivalu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Alternative film - najznačajniji

Izvor: B92, 12.Dec.2011

Žiri festivala novog filma i videa "Alternative film video 2011”, saopštio je imena najznačajnijih ostvarenja festivala, koji je održan od 7. do 11. decembra u Domu kulture studentski grad u Novom Beogradu...Žiri u sastavu Žan Gabrijel Perio (Francuska), Jurij Meden (Slovenija) i Stevan Vuković...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.