All That Bass promo zabava za Outlook 2013

Izvor: B92, 27.Maj.2013, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

All That Bass promo zabava za Outlook 2013

U petak 31. maja u Bašti Sava Centra "All That Bass" organizuje promo žurku "Outlook festivala". Budi među prvih 200 posetilaca koji će imati šansu da osvoje 2 karte za ovogodišnje izdanje festivala u Puli.

Outlook Festival je poznat kao najveći Bass muzički festival posvećen Soundsystem kulturi u Evropi, koji svake godine ugošćava najveća imena najzanimljivijh izvođača na svetu.

Svako ko je bio na bilo kom od proteklih 5 festivala može vam satima pričati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o neverovatnoj atmosferi, odličnoj muzici i još boljim ljudima koji posećuju ovaj festival redovno, plesajući od sumraka do svitanja.

"Prvih 200 posetilaca koji kupe kartu će dobiti nagradni kupon čiji odsečak treba da ubace u za to predviđenu kutiju. U toku večeri izvući ćemo dva kupona čiji će vlasnici dobiti kartu za ovogodišnji Outlook festival," navode organizatori u saopštenju. ALL THAT BASS PRESENTS OUTLOOK FESTIVAL LAUNCH PARTY

Filip Motovunski ( JungleX, BPM Recordings )

Rahmanee

Necone

Side1

Rasheed MC

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.