Alice in Chains otvaraju INmusic!

Izvor: B92, 31.Maj.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alice in Chains otvaraju INmusic!

Fantastičan lajnap ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festuivala, dobio je još jedno osveženje za sve posetioce - "nulti dan" ili "Day Zero", a program će otvoriti grandž veterani Alice in Chains.

THE BEAT FLEET, a za ostale dane svoj dolazak su potvrdili i beogradska kantautorka Bo, Arieb Azhar , S3ngs, Scroll i In-The-Go...

Posebna pogodnost za posetioce je da festivalska ulaznica vredi za sva tri dana održavanja festivala, s tim da posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moraju da imaju festivalske narukvice tokom celog festivala.

Do sada potvrđena imena na T-Mobile INmusicu, koji će se 22. i 23. juna održati na Jarunu na "Otoku hrvatske mladeži" su: Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene, Audio Bullys i mnogi drugi.

Uz muzički program, posetioce očekuje šest dana boravka u festivalskom kampu gdje će moći da uživaju i u kupanju, sportu, posetama gradu i zanimljivim lokacijama širom Hrvatske.

Cena festivalskih ulaznica iznosi 490 kn, dok cena kamperskih ulaznica iznosi 180 kn.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.