Izvor: SEEcult.org, 15.Okt.2011, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru Brkiću CPRA

Aleksandar Brkić (31) sa Univerziteta umetnosti u Beogradu dobitnik je nagrade za najbolji istraživački projekat u oblasti kulturnih politika u Evropi za 2011. godinu, koja mu je svečano uručena u Helsinkiju, u okviru 19. godišnje konferencije Evropske mreže za kulturni menadžment i kulturnu politiku (ENCATC). Brkić je osmi dobitnik nagrade CPRA (Cultural Policy Research Award), vredne 10.000 evra, koja se dodeljuje za najbolji predlog komparativnog, kros-kulturnog istraživanja u Evropi.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

GENETIČAR STOJKOVIĆ 10.000 DOLARA NAGRADE URUČIO POLJSKOJ NAUČNICI

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011

KRAGUJEVAC - Poljskoj naučnici Evi Ani Mejer Blazejevskoj u Kragujevcu je uručena Nagrada za mladog istraživača za 2011. godinu u novčanom iznosu od 10.000 dolara...Nagradu, jednom godišnje, dodeljuje specijalizovani međunarodni medicinski časopis Stem Cells (Matične ćelije) a mladoj naučnici..priznanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.