Aguilera otvara Grammy nagrade

Izvor: B92, 08.Feb.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguilera otvara Grammy nagrade

Američka pevačica Christina Aguilera, otvoriće svečanu dodelu muzičkih nagrada Grammy, objavljeno je na šou biznis sajtu Digital Spy.

Sa njom će na svečanosti nastupiti i pevačica i glumica Jennifer Hudson. Dve pevačice izvešće program u čast Arethe Franklin.

Ranije je saopšteno da će na dodeli nagrad Grammy nastupiti Justin Bieber, Katy Perry, Rihanna, Eminem i Lady Gaga, koja će tom prilikom prvi put uživo izvesti novi singl >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Born This Way".

Christina Aguilera je inače i dalje u fokusu američkih medija jer se obrukala otpevavši pogrešnu verziju američke himne na otvaranju "Superboula", velikog finala američkog fudbala, koji je održan prošlog vikenda u Dalasu, u državi Teksas.

"Aguilera ne zna reči himne", bio je komentar velikog broja korisnika drušvenih mreža na Internetu, preneli su strani mediji.

Popularna američka pevačica, čije je izvođenje himne videlo više od 100 miliona gledalaca, dva puta je otpevala isti stih, neznatno promenivši red reči.

Meč u "Superboulu" je najgledaniji sportski događaj na američkoj televiziji. Prošle godine utakmicu je videlo više od 153 miliona gledalaca, a pevanje himne smatra se jednim od najznačajnijih elemenata tog spektakla.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.