Aerosmit otkazao ostatak turneje

Izvor: S media, 14.Avg.2009, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerosmit otkazao ostatak turneje

Grupa "Aerosmit" otkazala je ostatak letnje turneje.

U saopštenju objavljenom u četvrtak uveče predstavnik grupe naveo je da bend "sa velikim žaljenjem" otkazuje preostale koncerte zbog povreda koje je zadobio frontmen Stiven Tajler kad je pao sa bine tokom nastupa 5. avgusta u Stardžisu, u Južnoj Dakoti. Tajler je polomio levo rame a stavljeno mu je i 20 kopči na glavu. U saopštenju se dodaje da su lekari Tajleru savetovali da se duže vreme odmara kako bi se potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oporavio.

Dugačko saopštenje je nešto ranije izdao i Tajler (61) koji se zahvalio svima koji su mu pomogli posle pada. Muzičar se zahvalio policiji, tehničarima grupe i pilotu helikoptera kojim je evakuisan "sa mesta nesreće pre nego što je iskrvario na smrt", kao i lekarima i bolničarkama koji su ga negovali.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.