Izvor: SEEcult.org, 25.Mar.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

65. Martovski festival

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma – Martovski festival predstavlja od 28. marta do 1. aprila u Domu omladine ukupno 80 filmova koji će se boriti za Gran pri i druge nagrade u pojedinačnim katagorijama, uz revijalni program sa nekoliko specijalnih projekcija, među kojima su i svetske premijere domaćih dugometražnih dokumentarnih filmova "Zemlja Utopija" Jelene Stolice o savremenoj utopiji i istorijski dokumentarni triler Miloša Škundrića “Dugo putovanje u rat”, dramatizovana priča o početku Prvog svetskog rata.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Rasprodata "Zemlja utopija" koja otvara Martovski festival

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 14:14

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma - Martovski festival, počinje 28. marta u Domu omladine Beograda svetskom premijerom filma "Zemlja utopija" u režiji Jelene Stolice i uručenjem nagrade za životno delo montažerki i profesorki Fakulteta dramskih umetnosti Jelici Đokić...Umetnički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.