Goga glumi umesto Ksenije!

Izvor: Dzungla.org, 19.Okt.2011, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga glumi umesto Ksenije!

Sekulićeva prihvatila glavnu ulogu u nastavku filma „Ni na nebu ni na zemlji“, koju je prvobitno trebalo da tumači Pajčinova

Gde ja stadoh, ti produži...
Posle priče, koju je Kurir prvi objavio prošle srede, kako je Ksenija Pajčin dva dana pred smrt zahtevala od scenariste nastavka filma „Ni na nebu ni na zemlji“ Dušana Jelića da umesto nje glumi Goga Sekulić - pevačica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << prihvatila ulogu!
Iako u trenutku kad smo objavili tekst Sekulićeva nije bila upoznata sa Ksenijinom željom, ubrzo je usledio poziv, koji Goga nije mogla da odbije.
- Jao, zvali su me isto veče kad ste mi rekli za to! Imali smo sastanak i prvi utisci su super. To je glavna ženska uloga u nastavku filma „Ni na nebu ni na zemlji“. Zvaće se „Zbogom, malena“ - kaže za Kurir Goga i dodaje:
- Glavnu mušku ulogu tumačiće Boris Milivojević - nastavlja Goga veselim glasom i naglašava da već uveliko čita scenario.
Goga u Kanu, Goga na dodeli Oskara... kako to lepo zvuči.
Hteli su gradsku devojku
Goga Sekulić za Kurir otkriva zašto je, između ostalog, dobila ulogu u filmu „Zbogom, malena“.
- Hteli su gradsku devojku, koja se kreće među mangupima i ima tu energiju. Bila je u opticaju i Mirka Vasiljević, ali, eto, ipak su se opredelili za pevačicu - oduševljeno kaže Sekulićeva.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.