Zaa nastupa u Feedback-u, niški muzičari podrška

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zaa" nastupa u "Feedback"-u, niški muzičari podrška

Kruševačka grupa “Zaa” će u niškom klubu 9. decembra premijerno svirati i pesme sa novog albuma. Sa njima nastupaju niški reper Markonjero i džez-rok satav “Jayus Jazz”.

Organizatori podsećaju da je pevačica benda “Zaa” Sanja Vučić nastupala na ovogodišnjoj Evroviziji, a bend je skoro snimio i svoj treći album a bend radi i na pesmama za sledeći album.

Odlučili smo da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima. Radujemo se nastupu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pred odanom niškom publikom. Znamo da tu imamo ozbiljnu bazu fanova, i kao i do sada, pokazaćemo im da je ljubav uzajamna. Očekujte fenomenalnu energiju i mnogo dobru svirku – poručuje Sanja Vučić.

Osim novih pesama u "Feedback"-u će, kako najavljuju, svirati i „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“ i druge poznate numere.

Ulaznice su u prodaji od 25. novembra u radnjama “CD Sound” u podzemnom prolazu i “Energy music shop” u Kalči, a koštaju 400 dinara. Na dan koncerta koštaće 500 dinara, a svirka počinje u 22 sata.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.