Izvor: Radio 021, 27.Sep.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina na Mladost, Proleter dočekuje Napredak

Fudbaleri Vojvodine gostuju Mladosti u Lučanima, dok Proleter dočekuje kruševački Napredak, u 10. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Vojvodine od utorka su na Zlatiboru, gde su igrali utakmicu Kupa Srbije, a boravak su produžili kako bi se pripremili za susret sa uvek nezgodnom Mladosti. Ipak, njihov rival igra dosta promenljivo ove sezone, pa su u dosadašnjem delu šampionata upisali dve pobede, tri remija i četiri poraza.

Iako bi zbog trenutne forme Vojvodina barem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na papiru trebalo da bude favorit, Novosađani nisu pobedili Mladost u poslednja četiri susreta. Pobedu su odneli poslednji put pre godinu i po dana.

Proleter nije dobro otvorio ovu sezonu i nalazi se u donjem delu tabele, a ovog vikenda će na "Karađorđu" dočekati Napredak. Biće to teška utakmica za klub sa Slane bare, ali im nadu uliva to što ni Napredak ove sezone "ne blista".

I Vojvodina i Proleter utakmice igraju u nedelju, sa početkom u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.