Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2021, 09:19

Vodeći “Trajal” gost Vlasini na “Rosulji”

VLASOTINCE

Dojučerašnji prvoligaš ekipa kruševačkog Trajala u nedelju u derbiju kola stiže na vlasotinačkoj ,,Rosulji” gde je čeka ekipa domaćina Vlasine. Kruševački srpskoligaš je lider na tabeli srpskoligaškog ,,Istoka” i jedina je ekipa koja nije doživela poraz u prvih deset jesenjih kola. Na svom bodovnom kontu imaju upisanih 23 boda, za razliku od fudbalera Vlasine koji su se pobedi radovali u pet jesenjih kola i trenutno su se pozicionirali tačno u sredini tabele >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa osvojenih 16 bodova.

Nema sumnje da gosti iz Kruševca dolaze sa željom kako bi nastavili seriju uspešnih rezultata, verujući da mogu da prezime na čelnoj poziciji. Za to vreme momci sa ,,Rosulje” imaju svoju računicu a to je da nanesu prvi poraz lideru na tabeli, što znači da će gledaoci imati priliku da vide jednu krajnje neizvesnu fudbalsku predstavu u kojoj obe ekipe ne žele da teren napuste kao poražene.

Leskovački srpskoligaš gostuje ekipi Timočanina u Knjaževcu čiji su fudbaleri posebno opasni na svom bunjištu, tako da fudbalere Dubočice čeka vraški težak rival koji će sigurno učiniti sve kako bi došao do sva tri boda. U međuvremenu forma fudbalera Dubočice je usponu, igraju mnogo bolje nego na samom početku prvenstva i sa puno optimizma kreću na put Knjaževca sa uverenjem da neće dozvoliti domaćoj ekipi da se posle meča raduje.

Na svom terenu podno Hisara, fudbaleri Sloge dočekuju ekipu Radničkog iz Svilajnca koja pledira na najviši plasman i trenutno je trećelasirana ekipa srpskoligaškog ,,Istoka”. Moraće mnogo toga u igri da poprave fudbaleri Sloge ukoliko žele da iznenade goste čiji fudbaleri podjednako dobro igraju i na gostujućim terenima.

Parovi 11.kola, koje je na programu 23/24.oktobra i utakmice počinju od 13,30 časova:

GFK Jagodina – Meševo

Rembas – Dinamo

Timočanin – GFK Dubočica

Jedinstvo – Budućnost

OFK Brzi Brod – Pčinja

Vlasina – Trajal

Sloga – Radnički (S)

Radnički (P) – Hajduk Veljko

ZONA ,,JUG”

11.kolo – 23/24.oktobar – 13,30

Jedinstvo (GS) – Pusta reka

OFK Alakince – SFK Morava

OFK Topličanin – Ternoci

Žitorađa – Nebeski anđeli

Svetlost – Vranjska banja

Moravac Orion – Radan

Polet 1980 – Jablanica

Čekmin – Plantaža

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.