Vatrogasac se utopio u jezeru Ćelije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasac se utopio u jezeru Ćelije

Pripadnici Ronilačkog tima Žandarmerije večeras su, nakon višečasovne potrage, izvukli su iz jezera Ćelije beživotno telo dvadesetosmogodišnjeg pripadnika Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca, koji je danas tokom dana ispao iz čamca.

U trenutku nezgode na jezeru kod Kruševca nastradali vatrogasac-spasilac nije bio na dužnosti, a tačni uzroci utapanja biće utvrđeni tokom istrage.

Odmah nakon tragičnog događaja na jezero Ćelije upućeni su pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Kruševca, Specijalistički tim za spasavanje i rad na vodi iz Kraljeva i ronioci Žandarmerije koji su, do trenutka pronalaska beživotnog tela, vršili pretragu jezera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vatrogasac PAO SA ČAMCA U JEZERO: U toku je potraga

Izvor: RTV Pink, 16.Sep.2019

Nesreća se dogodila na jezeru Ćelije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.