VRANJSKA SELA DOBILA STRUJU POSLE 18 DANA

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJSKA SELA DOBILA STRUJU POSLE 18 DANA

Pedesetak domaćinstava ostalo u mraku na Božić kada je zbog snežne oluje pregoreo transformator u trafo-stanici kod sela Kruševa Glava

VRANJE - Oko 50 domaćinstava u selima Strešak, Kruševa Glava i Sekirje u brdsko-planinskom delu opštine Vranje, dobili su struju bez koje su ostali pre 18 dana, rekao je jutros šef Dispečerske službe Elektrodistribucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vranje Vladan Veljković.

Ta domaćinstva su bez struje ostala na Božić, kada je zbog snežne oluje pregoreo transformator u trafo-stanici kod sela Kruševa Glava, a koji zbog težine od oko pola tone nije mogao ranije da se dopremi kroz zavejane puteve, kazao je Veljković.

Struja u ta sela stigla je u utorak posle podne. Prema njegovim rečima, put je raščišćen teškom mehanizacijom, a sneg je napadao do 1,5 metara visine.

Sneg u vranjskom kraju i od sinoć neprekidno pada i dalje prouzrokuje ispadanja i kvarove na dalekovodima, ali da nema ozbiljnijih problema u snadbevanju električnom energijom.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.