Usred emisije: Milica se rasplakala zbog bake

Izvor: Svet, 26.Feb.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usred emisije: Milica se rasplakala zbog bake

 

Pevačica Milica Todorović posle dužeg vremena posetila je svoj rodni grad Kruševac.
Vidno raspoložena izlazila je u susret svojim sugrađanima koji su želeli da se fotografišu sa njom, a u razgovoru sa ekipom emisije “Glamur” nije krila emocije zbog posete i odličnog dočeka koji je imala u svom rodnom gradu.

Dok se prisećala svojih nestašluka i detinjstva provedenog u Kruševcu, Milica je pomenula i svoju baku za koju je bila jako vezana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a koja je preminula prošle godine: ” Danas sam se ponovo rasplakala kada sam posle šest meseci došla kući kod svojih i ušla u prizemlje kuće gde je živela moja baka koja je prošle godine preminula, obuzeo me je nekakav spokoj”, rekla je pevačica ne krijući suze u očima.

 
Izvor: Bobana Živanović
Foto: Svet.rs, Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milica Todorović se rasplakala usred emisije!

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2015, 11:09

Milica Todorović nedavno je posetila Kruševac, iako je bila raspoložena zbog druženja sa svojim prijateljima, rodbinom i brojnim fanovima, nbsp;pevačica se prisetila i svog detnjinstva.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.