Ubio taštu, teško ranio suprugu i tasta

Izvor: Politika, 31.Avg.2010, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio taštu, teško ranio suprugu i tasta

Kruševac – U vojnoj stambenoj zgradi u Ulici Petra Kočića, u kruševačkom naselju Pejton, juče oko šest sati su se začuli krici, buka i dozivanje u pomoć. Posle porodične svađe u rano jutro, u stanu na prvom spratu, Dejan B. (34), vojnik – vozač po ugovoru, nožem je ubio taštu Oliveru Kalpaković (64), teško ranio tasta Milorada Kalpakovića (64), oboje iz Blaca, i suprugu Anju Violetu B. (28).

U stanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se nalazila i Dejanova i Anjina trogodišnja kćer koja srećom nije ozleđena tokom krvavog obračuna. Hitna medicinska pomoć brzo je reagovala, pa su lekari preuzeli sve mere za spasavanje teško povređenih. Osumnjičeni za ubistvo Dejan B. je izvršio lakše samopovređivanje, a potom se odvezao automobilom koji su njegovoj supruzi kupili roditelji. Policija ga je, međutim, vrlo brzo pronašla i privela. Po isteku mere zadržavanja policija će ga, uz krivičnu prijavu za ubistvo i pokušaj ubistva, predati istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.

Dejanova supruga je u ponedeljak u stan pozvala svoje roditelje, penzionere iz Blaca, koji su radili u Nemačkoj, a posle toga kupili stan Anji. Kako nezvanično saznajemo, Anja je zatražila zaštitu roditelja zbog maltretiranja koje je doživljavala od supruga. Dejan se pojavio juče ujutru oko šest sati i počinio zločin. Njegov tast je pokušao da se odupre, ali je na Hirurško odeljenje Zdravstvenog centra stigao kolima Hitne medicinske pomoći sa nožem u leđima, kojim je ubijena njegova supruga. Na stepeništu ulaza u zgradu, u kojoj živi ova porodica, ostali su tragovi krvi.

Dr Radmila Damnjanović, načelnica Hitne medicinske pomoći, rekla je da Milorad ima pet-šest povreda nožem, ali da je i njegova kćer Anja zadobila nekoliko udaraca nožem u grudni koš. U pitanju su teške povrede.

– Osumnjičeni za ubistvo je sebi napravio neke sitne, ali bezopasne povrede tela. Najvažnije je da smo brzo uspešno intervenisali i dovezli na hirurgiju dvoje ljude, a za Oliveru, na žalost, spasa nije bilo – kaže dr Radmila Damnjanović.

R. Stanković

 

objavljeno: 01.09.2010.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Zabio tašti nož u slepoočnicu!

Izvor: Press, 31.Avg.2010

Vojnik po ugovoru Dejan Burgić, naočigled ćerkice, u porodičnom stanu zabio tašti nož u glavu, a potom izbo tasta i ženu. Ubica potom pokušao da se ubije udarajući se kamenom u glavu .Vojnik pod ugovorom Dejan Burgić (34) iz Kruševca juče ujutro...

Nastavak na Press...

UBIO TAŠTU, RANIO TASTA I ŽENU

Izvor: Kurir, 01.Sep.2010, 08:32

KRUŠEVAC - Strašna tragedija! Dejan Burgić (34) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio taštu Oliveru Kalpaković (64), a teško ranio tasta Milorada Kalpakovića (64) i ženu Anju Violetu Burgić (28)...KRUŠEVAC - Strašna tragedija!..Dejan Burgić (34) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio...

Nastavak na Kurir...

Ubio taštu, ranio tasta i ženu

Izvor: Rasina.net, 01.Sep.2010

KRUŠEVAC - Strašna tragedija! Dejan Burgić (34) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio taštu Oliveru Kalpaković  ( 64 ),    a teško ranio tasta Milorada Kalpakovića ( 64 )  i  ženu Anju Violetu Burgić ( 28 )   ..

Nastavak na Rasina.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.