Ubio koleginicu u fabrici 14. oktobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio koleginicu u fabrici 14. oktobar

KRUŠEVAC -

Kruševačka policija uhapsila je D. B. (50) iz Pepeljevca, osumnjičenog da je na radnom mestu u fabrici "14. oktobar" sa više uboda nožem u vrat, grudi i stomak ubio koleginicu V. R. (49) iz sela Malo Grkljane kod Kruševca, saopšteno je danas iz policije.

"Osumnjičeni je juče u fabrici IMK '14. oktobar' posle kraće rasprave prišao koleginici V. R. koja je sedela za svojim stolom u kancelariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zadao joj nekoliko uboda nožem u vrat, grudi i stomak, a zatim sebi naneo povrede u predelu stomaka", navodi se u policijskom saopštenju.

V. R. od zadobijenih povreda umrla na odeljenju intenzivne nege kruševačke Bolnice.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.