Izvor: RTS, 21.Feb.2021, 00:43

U kruševačkoj bolnici devojka izvršila samoubistvo

Sedamnaestogodišnja devojka skočila je nešto posle 22.00 sa drugog sprata Dečjeg odeljenja kruševačke Opšte bolnice, nezvanično saznaje RTS. I pored svih napora lekara, podlegla je povredama.
Devojka je u stanju akutnog pijanstva, kolima hitne pomoći iz Varvarina, oko 21.30 dovezena u Kruševac i primljena na Dečje odeljenje kruševačke Opšte bolnice.
U izolacionoj jedinici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << priključena je na infuziju. Sa drugog sprata je skočila u trenutku kada je rođaka, koja je bila u njenoj pratnji, nakratko napustila sobu.
Kolima hitne pomoći devojka je sa teškim povredama prebačena na intenzivnu negu Hirurškog odeljenja.
I pored svih napora lekara podlegla je povredama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UŽAS U KRUŠEVAČKOJ BOLNICI: Devojka (17) skočila sa prozora Opšte bolnice, lekari joj se bore za život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021

Lekari se bore za njen život..Devojka stara 17 godina iz okolone Varvarina skočila je večeras nešto posle 22 sata sa Dečjeg odeljenja zgrde Opšte bočnice u Kruševcu..Kako se saznaje, pacijentkinja se nalazi u vrlo teškom stanju i trenutno je na Intenzivnoj nezi...- Došla je u alkoholsanom stanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.