Trudnica umrla pred porođaj

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica umrla pred porođaj

U Zdravstvenom centru Kruševac, desetak dana pred porođaj, preminula Vesna Ilić (29), a sa njom i nerođena beba. Porodica sumnja na grešku lekara, jer je Vesna dva dana ranije bila na kontroli.

Vesna Ilić (29) iz Mudrakovca kod Kruševca preminula je 21. jula u Zdravstvenom centru Kruševac, desetak dana pred porođaj, a sa njom i njena nerođena beba. Porodica čeka rezultate obdukcije kako bi videla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da li ima krivice lekara za smrtni ishod. Oni sumnjaju u grešku lekara i ako se te sumnje obistine, podneće tužbu.

- Dva dana ranije bili smo na kontroli i sve je bilo u redu - priča za "Novosti“ suprug Jovan Ilić. - Pozlilo joj je oko 20.30. Požalila se mojoj majci Zorki da ne može da diše i da je probada. Nije mogla da sedi od bolova. Hitna pomoć je odmah došla i rekli su da porođaj nije počeo, ali da mora da se prebaci u bolnicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.