Izvor: Radio 021, 22.Jul.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Jutki u Kruševcu 14. avgusta

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, zbog polnog uznemiravanja, koje je odlukom Vrhovnog kasacionog suda izmešteno u sud u Kruševcu, zakazano je za 14. avgust, piše Blic.

Nakon što je proces u sudu u Brusu trajao godinu dana, uz velike pritiske Jeličićevih pristalica, koji su organizovali skupove podrške ispred zgrade suda, postupajući sudija je zatražio izmeštanje, što je Vrhovni kasacioni sud prihvatio.

Sve je to urađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zbog sumnje da bi Jeličić mogao da utiče na proces, a Blic piše i da je predsednica suda u Brusu njegova bliska prijateljica.

Marija Lukić, jedna od žena koja je bila Jeličićeva žrtva i tužila ga, rekla je da je bila sumnjičava i da je očekivala da će suđenje u Kruševcu početi sa velikim kašnjenjem, i da je pozitivno iznenađena ekspeditivnošću tog suda.

"U Brusu je sve išlo sporije i traljavije, a uz to je i Jeličić uz pomoć svojih advokata nekoliko puta odlagao ročišta. Nadam se da će sa novim sudijom ići sve lakše, da je čovek od integriteta i da će imati autoritet i neće dozvoliti da se kao u Brusu od sudnice pravi cirkus", rekla je Lukić.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki 14. avgusta u Kruševcu

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, zbog polnog uznemiravanja, koje je odlukom Vrhovnog kasacionog suda iznmešteno u sud u Kruševcu, zakazano je za 14. avgust, piše Blic. Članak Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki 14. avgusta u Kruševcu se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.