Širom Srbije u toku policijska akcija

Izvor: S media, 18.Sep.2010, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širom Srbije u toku policijska akcija

Na širem području Srbije u toku je akcija u kojoj je do sada uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića i na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra, izjavio je Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

Za izvesnim brojem osoba se traga, a akcija se izvodi na području Subotice, Kruševca, Beograda, Šapca, Novog Sada i Užica, rekao je Veljović.

Direktor policije u cilju istrage nije mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kaže imena uhapšenih.

Prema njegovim rečima, reč je organizovanoj kriminalnoj grupi koja se u dužem vremenskom periodu bavila ovim poslom, a do sada je utvrđeno da je su oni na ovaj način proizveli i prodali preko 300.000 litara žestokih alkoholnih pića, ostvarili imovinsku korist i oštetili budžet Srbije za više od milion evra.

Akcija se izvodi posle višemesečne obrade i pripreme pripadnika Kriminalističke policije MUP-a Srbije, Policijske uprave Kruševac, a u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

(Agencije)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u Kruševcu zbog proizvodnje pića

Izvor: KruNet.net, 18.Sep.2010

Na širem području Srbije u toku je akcija u kojoj je do sada uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića. "Oni su na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra", izjavio je direktor policije Milorad Veljović. 

Nastavak na KruNet.net...

NA ALKOHOLU ZARADILI VISE OD MILION EVRA

Izvor: Kurir, 18.Sep.2010

BEOGRAD - Na širem području Srbije u toku je akcija u kojoj je dosad uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića i na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra, izjavio je direktor policije Milorad..BEOGRAD - Na širem području Srbije u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.