Radnički izgubio od Napretka na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički izgubio od Napretka na "Čairu"

Ni nakon 4 kola, Radnički nije uspeo da zabeleži pobedu, a ovog puta bolji od njih bio je Napredak i to na stadionu "Čair". Uz dva gola Envera Alivodića, tim iz Kruševca slavio je sa 3:1, a Nišlije ni u jednom trenutku nisu uspele da ozbiljnije ugroze njihovu prednost.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

I pored želje za trijumfom, Radnički izgubio od Napredka na svom terenu

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Okt.2017, 16:48

Fudbaleri Radničkog izgubili su od Napretka rezultatom 3:1, u susretu 15. kola Superlige Srbije. Radnički je igrao, a Napredak postizao golove. Tako bi se najkraće mogla opisati utakmica na stadionu Čair, koja je odigrana po olujnom vetru i jakoj kiši...Domaći tim je od samog starta zaigrao ofanzivno,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.