Izvor: EurActiv Srbija, 12.Avg.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV Pančevo prodata biznismenu iz Kruševca

Radio-televizija Pančevo 12. avgusta je prodata za 87.200 evra Radoici Milosavljeviću, čija je ponuda jedina ispunila uslove na javnom pozivu za privatizaciju tog lokalnog medija. Prema pisanju Blica, taj biznismen iz Kruševca i bivši zamenik gradonačelnika bio je i osudjivan za privredne prestupe 1985. i 1988. godine. On je za N1 rekao da mu je razlog za kupovinu medija komercijalni, kao i da je zainteresovan za više televizija i da je otkupio dokumentaciju za Novinsku agenciju Tanjug.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

RTV Pančevo kupio kontroverzni Kruševljanin

Izvor: Politika, 12.Avg.2015

Radojica Milosavljević kupio je ovaj regionalni medij za 87.200 evra..Pančevo – Kruševački biznismen Radojica Milosavljević novi je vlasnik Javnog radiodifuznog preduzeća Radio televizija Pančevo. On je kao jedini ponuđač na aukciji kupio ovaj regionalni medij za 87.200 evra, 58 evra više...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.