PLS - Javor probušio Gumare, gužva u vrhu

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - Javor probušio "Gumare", gužva u vrhu

Prvoligaš iz Ivanjice savladao je Trajal u Kruševcu u poslednjem meču 20. kola i vratio se na treće mesto na tabeli.

Poslednja utakmica 20. kola Prve lige Srbije odigrana je danas u Kruševcu, gde je domaći Trajal ugostio ekipu Javor Matisa.

Gosti iz Ivanjice opravdali su ulogu favorita i slavili rezultatom 3:1 (2:0).

Prednost Javor Matisu doneo je Nikola Petković u 18. minutu susreta, a šest minuta pre odlaska na odmor Ivan Marković je sa bele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tačke povisio na 2:0.

Pitanje pobednika rešeno je u desetom minutu nastavka posle autogola Nikole Radmanovca, koji je u 82. minutu postigao i počasni gol za domaće.

Javor je pobedom nad Trajalom stigao do druge pobede na poslednjih pet utakmica i sada je ponovo na trećem mestu prvoligaške tabele.

Na vrhu je velika gužva, nekoliko ekipa napada direktan plasman u Super ligu, a najveći kandidati su prvoplasirana Inđija (42), drugoplasirani Zlatibor (41), te Javor Matis i TSC iz Bačke Topole koji imaju po 40 bodova na trećoj i četvrtoj poziciji.

Već u sredu igraju se utakmice 21. kola. Veliki derbi igra se u Senti gde će TSC ugostiti Inđiju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić u nadoknadi sprečio novi poraz Al Itihada

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018

Najbolji strelac Super lige Srbije iz prethodne sezone upisao je drugi gol u dresu Al Itihada. Pešić u nadoknadi sprečio novi poraz svog tima...Dolazak Slavena Bilića na klupu Al Itihada nije doneo previše ovom klubu iz Saudijske Arabije, pošto nakon 11 utakmica u prvenstvu i dalje nalaze na poslednjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.