Lalatović i portparolka Napretka: Lepo pitanje!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović i portparolka Napretka: "Lepo pitanje!"

"Ja jako volim Kruševac, a ovaj grad i navijači Napretka zaslužuju da njihov tim igra u Evropi", dodao je trener Novosađana koji nije omiljen u klubu u kom je beležio lepe rezultate.

Pre sedam meseci videli smo veoma ružne scene na konferenciji za medije u Kruševcu nakon gostovanja Nenada Lalatovića sa Radničkim, kada je jedna osoba sa novinarskom akreditacijom uputila psovke u pravcu trenera Nišlija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Pre toga se Lalatović "obračunavao" sa navijačima na tribinama, koji su vređali njega i njegovu porodicu, a dodatno ga je isprovociralo pitanje portparolke...



Konferencija je dobila čudan tok, potom se danima u srpskoj javnosti govorilo o njom uz saopštenja, dok je ovoga puta, kada je na stadion "Mladost" stigao u svojstvu trenera Vojvodine - daleko mirnije i bez incidenata.

Nije zaboravio Lalatović uvrede navijača Napretka, o čemu je govorio u izjavi za TV Arena Sport, ali ni pitanje kojim je portparolka Valentina Vasić počela prethodni "press".

Ovoga puta je samo kazala da prokomentariše igru svog tima.

"Lepo pitanje!", kazao je Nenad Lalatović i potom dao sud utakmice.

"Ovu pobedu posvećujem svojoj ćerci. Kao što znate, na prošloj utakmici su me vređali i ja to zaslužujem, ali moje dete od devet godina ne zaslužuje. Pravde i Boga ima i ja lično ovu pobedu posvećujem njoj. Bila je dobra utakmica i moram da pohvalim ekipu Napretka, jer se radi o dobrom timu i da je danas osvojio bod, to ne bi bilo nezasluženo. U prvom poluvremenu smo imali šanse koje nismo iskoristili, ali smo i u drugo poluvreme ušli jako dobro i postigli golove".

Uz to, Lalatović je poželeo Kruševljanima da igra u Evropi.

"Ja jako volim Kruševac, a ovaj grad i navijači Napretka zaslužuju da njihov tim igra u Evropi, te Napretku još jednom čestitam na igri koju je večeras prikazao", zaključio je on.

Pogledajte čitav tok konferencije za medije.



Izvor: YouTube/FK Vojvodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.