Kraljevo: Kamion usmrtio tri radnika nadničara

Izvor: NaDlanu.com, 28.Sep.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Kamion usmrtio tri radnika nadničara

Tri osobe su poginule, a tri povređene kada je kamion, iz nepozantih razloga, krenuo unazad, udario ih i pao u provaliju u selu Bzovik kod Kraljeva. Nesreća se dogodila juče oko 19 sati.

Trojica poljoprivrednih radnika stradali su kada je kamion, iz za sada nepoznatih razloga, krenuo unazad, prenose elektronski mediji. Još uvek nije utvrđen tačan identitet poginulih koji su radili kao nadničari, osim da su iz Surdulice, Kruševca i Aleksinca, javlja RTS. Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << informacijama, nesreća se dogodila kada su radnici počeli da pakuju svoj alat i penju se u kamion, koji je iz nepozantih razloga krenuo unazad, udario ih i pao u provaliju. U nesreći je jedna žena pretrpela teške povrede i zadržana je u bolnici u Novom Pazaru, rekao je RTS-u dežurni lekar Doma zdravlja Raška Boban Lazarević. Dvojica muškaraca sa lakšim telesnim povredama su, posle pružene medicinske pomoći, otpušteni iz bolnice i nalaze se u kolektivnom centru za nadničare u Raškoj, gde su i ranije boravili. Detalji, kao i uzrok udesa biće poznati po završetku istrage.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.