Kosanović: Bolje da smo osmi, nego šesti

Izvor: Mondo, 08.Apr.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Bolje da smo osmi, nego šesti

Trener kruševačkog tima nije zadovoljan konačnim plasmanom.

Napredak bi rado menjao pozicije sa Proleterom!

Bar tako tvrdi trener "čarapana" Milorad Kosanović, čija je ekipa preliminarnu fazu Superlige završila na odličnoj šestoj poziciji pobedom u poslednjem kolu protiv Zemuna (1:0), ali bi po mišljenju iskusnog stratega njima više odgovaralo da su za dve pozicije lošije plasirani...

Šta je to tako sjajno u osmoj poziciji?

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Milorad Kosanović pre svega misli na raspored koji bi ekipa, prema ranije utvrđenom pravilniku Superlige, imala u duelima protiv Crvene zvezde i Partizana.

"Voleo bih više da smo bili osmi nego što smo šesti. Ovako idemo Zvezdi i Partizanu, a bilo bi lepše da oni dolaze ovde. Ne zbog rezultata, nego zbog toga što je 'druga priča' kada Napredak igra sa Zvezdom i Partizanom u Kruševcu", naveo je trener Napretka.

"Šta je tu je, imamo sedam utakmica da probamo našu decu i vidimo ko je spreman da nastavi da se bavi ovim sportom u Kruševcu, a sa kojima ćemo morati da se raziđemo".

POGLEDAJTE RASPORED SVIH UTAKMICA U PLEJ-OFU

Napredak je igrao sjajno tokom jeseni, međutim ostali su bez ključnih igrača u zimskom prelaznom roku i upali u krizu, tako da su u drugoj fazi šampionata upisali tek dve pobede (Partizan i Zemun) i ukupno osvojili sedam od mogućih 27 bodova.

"Imali smo danas jednu vrlo neprijatnu utakmicu. Jednim delom smo sami krivi jer smo ušli vrlo neoprezno u nastavak prvenstva. Sa druge strane, bilo je jako mnogo neobičnih, čudnih rezultata u poslednjih četiri, pet kola. Mi smo došli u situaciju da nam poslednjih devedeset minuta odlučuje da li ćemo nastaviti u plej-ofu ili u plej-autu", kazao je Kosanović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.