Jeremić: Nema odustajanja od bojkota izbora

Izvor: Danas, 12.Feb.2020, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Nema odustajanja od bojkota izbora

Najveći utisak pri dolasku u Kruševac je prazan prostor na mestu gde je pre dva meseca bila mehanizacija, bageri, sila ljudi, na mestu gde se pre dva meseca slavodobitno otvarao autoput koji će transformisati Srbiju, izjavio je danas u Kruševcu predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i poručio da ta stranka neće odustati od bojkota izbora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jeremić: Bojkot izbora jer ne možete biti parazit u sistemu koji želite da promenite

Izvor: Beta, 12.Feb.2020

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je bojkot izbora jedini časni i ispravni put da se počne sa promenom sistema koji počiva na laži.On je u Kruševcu, gde je razgovarao sa članovima lokalnih odbora Narodne stranke iz Rasinskog okruga, rekao da će stranka bojkotovati parlamentarne,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.