JOTKA opet IZA REŠETAKA: Pratio 24-godišnju devojku

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOTKA opet IZA REŠETAKA: Pratio 24-godišnju devojku

Zoranu Jotiću Jotki (64) i još petorici Kruševljana određen je pritvor do 30 dana jer se sumnjiče da su u protekla dva meseca pratili 24-godišnju suprugu muškarca za kojeg se veruje da je bio u sukobu sa Jotićem, prenele su Novosti.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Jotić je prošle godine izašao iz zatvora gde je odslužio kaznu od 15 godina na koju je bio osuđen kao šef kriminalne grupe koja je rektirala privatnike u Rasinskom okrugu i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toga što je podmitio sudiju Vrhovnog suda koji je trebalo da odlučuje o njegovoj presudi.

U pritvoru i zatvoru je bio od akcije "sablja" marta 2003. godine.

U Kruševcu uhapšen Zoran Jotić Jotka? (VIDEO)

Sada se sumnjiči da je sa Igorom Gajićem (46) M.N. (25), V.P. (25) i I.P. (23) iz Kruševca, i S.Z. (43) iz Beograda u saizvršilaštvu izvršio krivično delo proganjanje.

Za ovo krivično delo zaprećena je novčana ili trogodišnja zatvorska kazna, a u težem obliku i do pet godina zatvora.

Policija je u četvrtak saopštila da se uhapšeni sumnjiče da su u protekla dva meseca pratili 24-godišnju ženu, suprugu 39-godišnjeg muškarca koji je, kako se sumnja, bio u sukobu sa Z.J.

Postupak protiv njih sprovešće Osnovno tužilaštvo u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.