JOKSIMOVIĆ: Radnički ima tim za plej-of Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 19:26

JOKSIMOVIĆ: Radnički ima tim za plej-of Superlige

Debitovaće u Kruševcu.
Novi trener fudbalera Radničkog iz Niša Dejan Joksimović izjavio je da su igrači glavni motiv njegovog dolaska u niški klub.
On će na klupi kluba iz Niša zameniti Nikolu Trajkovića, koji je podneo ostavku posle utakmice 24. kola Superlige Srbije protiv Železničara (2:3), koja je odigrana devetog marta u Pančevu.
Joksimović će na klupi Radničkog debitovati u nedelju, 17. marta protiv Napretka u Kruševcu u 26. kolu SLS.
- Situacija je delikatna, ali da nije verovatno ne bi ni došlo do ove promene. Treneri su uvek glavni "krivci" za rezultate. Potrebna je opšta mobilizacija svih struktura u klubu, o tome sam već pričao sa čelnicima Radničkog, ali pre...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠKI RADNIČKI PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: ‘Mobilizacija!’

Izvor: HotSport.rs, 15.Mar.2024

Fudbalski klub Radnički Niš predstavio je danas novog šefa stručnog štaba, Dejana Joksimovića. Joksimović na ovu funkciju stiže umesto Nikole Trajkovića, koji je podneo ostavku nakon poraza u utakmici protiv pančevačkog Železničara. Prošlogodišnji trener Radničkog iz Kragujevca, izjavio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.