FALSIFIKATOR IZ KRUŠEVCA IMAO ARSENAL NAORUŽANJA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FALSIFIKATOR IZ KRUŠEVCA IMAO ARSENAL NAORUŽANJA

KRUŠEVAC - Policijska uprava u Kruševcu saopštila je da je u tom gradu uhapsila Ivicu B. (38), osumnjičenog za nedozvoljeno posedovanje oružja i falsifikovanje isprava.

Kako se navodi u saopštenju, Ivica B. uhapšen je juče, a on se nalazio u bekstvu o novembra 2010. godine kada je policija u njegovom stanu otkrila i zaplenila veću količinu oružja i vozila za koja se sumnja da su ukradena, kao i falsifikovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << isprave, pečate i opremu za falsifikovanje.

Policija je tada zaplenila četiri puške, dva pištolja, jedan revolver, pet optičkih nišana, eksploziv i eksplozivne naprave, dvadesetak putničkih, teretnih i kombinovanih vozila, tri motocikla i više desetina stranih i domaćih registarskih tablica.

Među oduzetim predmetima je i oko 300 pečata domaćih i stranih ministarstava, državnih institucija i firmi, kompletna oprema za falsifikovanje isprava, kao i veća količina blanko stranih i domaćih vozačkih dozvola i carinskih deklaracija. Ivici B. određena je mera zadržavanja tokom koje će biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kruševcu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.