Izvor: RTS, 16.Okt.2020, 16:14

Đuričić: Protiv Napretka uvek derbi i specifična utakmica

Novi trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Đuričić, uoči duela protiv Napretka u Kruševcu, istakao je da izuzetno poštuje rivala, ali da želi pobedu. Utakmica 11. kola Superlige između Napretka i Radničkog igra se u subotu od 16 sati.
Milan Đuričić, koji se posle tri godine vratio na Čair, istakao je specifičnosti koje ih očekuju na duelu u suvotu.

"Utakmice Radničkog i Napretka su uvek derbi i specifične su same po sebi. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Napredak je promenio trenera, jer nije imao rezultat, ali igrali su dobro. Ekipu je preuzeo kolega Goran Stevanović, koga veoma cenim kao stručnjaka. On će sigurno uneti neke promene, a mi smo ovaj meč spremali tako što smo analizirali sistem koji su oni do sada negovali, ali i sistem koji je karakterističan za timove koje predvodi Stevanović. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo. U svakom slučaju, da bismo pobedili u Kruševcu moraćemo da damo maksmimum. Sve ispod toga neće biti dovoljno.", rekao je Đuričić.
Niški tim je u dvonedeljnoj pauzi između 10. i 11. kola promenio šefa stručnog štaba. Trener Radničkog istakao je da je u prethodnih 15-ak dana dobro upoznao ekipu.
"Zadovoljan sam timom. Dobro smo radili na mini-pripremama i nemam nikakve zamerke. Verujem da ćemo u Kruševcu pokazati šta od nas može da se očekuje u nastavku sezone", jasan je Đuričić.
Radnički u Kruševcu neće biti kompletan, izostaće povređeni Nemanja Kojić koji ima problem sa prstom.
Utakmica 11. kola Superlige između Napretka i Radničkog igra se u subotu od 16 sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je za Đumijev debi, biće ''specifičan''?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Djuričić rekao je danas da očekuje specifičnu utakmicu protiv ekipe Napretka, kao i da će za pobedu biti potrebno pokazati maksimum...Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Napretka iz Kruševca, u utakmici 11. kola Super lige Srbije......."Utakmice Radničkog...

Nastavak na Sportske.net...

"Poštujemo Napredak, ali ne plašimo se"

Izvor: B92, 16.Okt.2020

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Đuričić rekao je da očekuje specifičnu utakmicu protiv Napretka i da će za pobedu biti potrebno pokazati maksimum...Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Napretka iz Kruševca, u utakmici 11. kola Super lige Srbije..."Utakmice Radničkog i Napretka su uvek...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.