Crna Srbija: U poslednjih 24 sata

Izvor: BKTV News, 24.Mar.2012, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Srbija: U poslednjih 24 sata

U poslednjih 24 sata u Srbiji čak 6 osoba je izgubilo život. Dve osobe su poginule u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u blizini Bečeja i Boljevca, supružnici u Aranđelovcu izgubili život u požaru,  jedan penzioner je ubijen u Kruševcu, a u selu Donje Gare suprug je ubio svoju ženu na brutalan način.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M-3,u blizini Bečaja prilikom prevrtanja automobila poginuo je Miroslav Stepanov (26) iz Radičevića, a tri osobe su povređene.Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je preminuo na licu mesta, jedan saputnik je teže povređen, a dvojica lakše.Uzrok nesreće biće utvrđen posle uviđaja i obdukcije.
Supružnici Radenko M. (84) i Natalija M. (80) iz zaseoka Košarište kod sela Ranilović u opštini Aranđelovac izgubili su život u požaru. Oni su sami živeli i juče oko podneva palili su vrzinu i strnjiku iza porodične kuće pri čemu se, najverovatnije, vatra nekontrolisano proširila i u tom požaru su oboje stradali. Apel građanima je da se pridržavaju zakona o zaštiti od požara kojim je zabranjeno spaljivanje korova, suve trave, smeća i biljnih ostataka na otvorenom prostoru i podseća da su za nepoštovanje tog zakona propisane visoke novčane kazne za građane i pravna lica.
U požaru u centru Kuršumlije izgorela su četiri stana, ali nije bilo povređenih. Uzrok požara koji je izbio sinoć još nije poznat, a bez krova nad glavom ostale su četiri romske porodice sa petoro dece. Te porodice privremeno smeštene u jednu privatnu kuću. Njihova kompletna imovina je izgorela, ostali su bez hrane i garderobe.
Penzioner Milan Ramić (76), brutalno je ubijen sa više udaraca nožem rano jutros u svom stanu, u Ulici cara Lazara 91 u Kruševcu. U momentu ubistva njemu su bile vezane noge, a ubica je nož ostavio zaboden u donji deo leđa. Prema saznanjima mlađa ženska osoba plave kose, stara oko 18 godina, za sada je prvoosumnjičena i ona se nalazi na ispitivanju u kruševačkoj policiji.
Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, M.Đ. iz Beograda, zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je 15. marta, telefonom pozvao radnika na centrali Osnovnog suda u Leskocu i rekao, da je u zgradi suda postavljena bomba koja će eksplodirati.
U Boljevcima je u saobraćajnom udesu poginuo 50-godišnji motociklista, u Ulici Maršla Tita. Dok je vozio na ulazu u naselje Boljevci, na nesrećnog motoristu naleteo je automobil marke 'opel kadet', kojim je upravljao M.T. (23). Motociklista je od udara zbačen sa motora i ostao da leži na ulici, a Hitna pomoć je po dolasku na lice mesta samo mogla da konstatuje njegovu smrt.
Leskovačka policija uhapsila je M.N. (80) iz vlasotinačkog sela Donje Gare zbog sumnje da je na brutalan način ubio suprugu B. N. (79) u porodičnoj kući.U saopštenju se navodi da je žena ubijena 21. marta metalnim čekićem, sa više udaraca u glavu, a zatim je ubodena nožem u vrat. Policiji još nisu poznati motivi zločina.
Direktor saobraćajnog preduzeća 'Lasta' za gradski i prigradski prevoz Vladan Maksimović teško je povređen kada ga je napao jedan od vozača. On je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede - napukla lobanja, hematon i povreda na oku i smešten je na odeljenje Neurohirurgije Urgentnog centra u Beogradu zbog daljeg lečenja.
Pripremio: Nikola Miloradović
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.