Izvor: BalkanRock.com, 02.Maj.2023, 10:36

Blue Mondays i Ludwig Ludwig u niškom Feedbacku

Niški Blue Mondays – Joy Division tribute i Ludwig Ludwig iz Kruševca nastupaju u četvrtak, 4. maja u niškom klubu Feedback. Blue Mondays donose atmosferu i doživljaj mančesterskih klubova sa kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina prošlog veka. BM sviraju Joy Division na sopstveni autentični način. Nastupaju u sastavu: Mark Rainey – gitara/sinti, Jakov Živković […] The post Blue Mondays i Ludwig Ludwig u niškom Feedbacku first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

AKC Fuzz dovodi King Automatic

Izvor: BalkanRock.com, 03.Maj.2023, 07:34

Jedan od najpoznatijih one-man bandova, King Automatic, sviraće u niškom klubu AKC Fuzz u petak, 5. maja, a u okviru dvonedeljne balkanske turneje. One-man band je jedna od najtežih rokenrol disciplina. Ne samo da treba pevati i svirati par instrumenata istovremeno, već sve to izvesti fokusirano...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.