BORBA ZA OPSTANAK – Novi Pazar bolji od Slobode u Užicu

Izvor: SandzakPress.net, 29.Apr.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA OPSTANAK – Novi Pazar bolji od Slobode u Užicu

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas u Užicu ekipu Slobode sa 4:1, u utakmici petog kola plej-auta za opstanak u Prvoj ligi Srbije. Domaćin je poveo golom Nikole Lazovića u 15. minutu, ali su Miodrag Milenković u 26, Irfan Vusljanin u 30, Faruk Bihorac u 48. i Dženan Plojović u 52. minutu doneli trijumf Pazaru. Dva kola pre kraja, Novopazarci su u zoni ispadanja, na šestom mestu u plej-aut grupi sa 18 bodova, dok je poslednjeplasirana Sloboda sa 12 bodova već ispala iz lige. Novi Pazar u narednom kolu dočekuje Žarkovo, a Sloboda ekipu kruševačkog Trajala. (rtvnp)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar treći pred plej-of

Izvor: SandzakPress.net, 29.Apr.2019

Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je večeras ekipu Kalče sa 4:1, a domaćin je tim trijumfom u poslednjem kolu regularnog djela prvenstva u Prvoj futsal ligi obezbedio treću poziciju uoči plej-ofa. Pred oko 200 gledalaca u dvorani Pendik, golove za Pazar postigli su Elvedin Sadović u 15. i 32,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.