Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 09:12

Aklamacija plemenitom tipovanju Mladena Dodića

Profesionalac od trenerskog zanata znao je kako da 98.700 dinara tipovanjem ležerno prosledi Domu za nezbrinutu decu i omladinu “Jefimija” iz Kruševca

Doslovno se Mladen Dodić držao sentence:“Ko sme taj može”… Kompanija MOZZART oduvek je na liniji društveno odgovornog poslovanja na ovu devizu poznatim ličnostima uz ono naše “DONESI ODLUKU” davala za pravo da plemenitost pretvore u igrački dobitak. Dodić je na talasu takvog raspoloženja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << popunio 257. prolazan “Humanitarni tiket u podne”, a mi kažemo ispisao novu antologijsku stranicu akcije koja ovoga puta 98.700 dinara šalje Domu za nezbrinutu decu i omladinu “Jefimija” iz Kruševca. Zbog Mladena Dodića ovom prilikom, pozvani smo da objavimo da je akcija bez premca u svetu betinga do sada, a nakon 1.662. izdanja rubrike uspela da prosledi ravno 18.151.494 dinara na brojne adrese širom zemlje.

Bravo za trenera koji je dokazao da utakmice treba gledati, a struku pitati za tipovanje koje u ovom slučaju lagano prolazi. Da ne bude zabune Dodića znamo kao omiljenu ličnost fudbalskog miljea grada na Rasini, čoveka koji ne bez razloga u dalekoj Indoneziji trenira tamošnji PSS Sleman. On nam je na poslednji zvižduk u Madridu poručio:”Ulepšali ste mi dan, ceo mesec… Nadam se da će i ova donacija deci iz “Jefimije” bar na trenutak olakšati težak život koji sticajem okolnosti vode”

Te reči obeležile su laganau partiju na kvoti 9,78, pa nam ostaje da kažemo da je lepota od tiketa donela Juventusov kec, pri konačnih 2:0 protiv Bolonje, a zatim i 3+ tip na utakmici Verona – Napoli, okončanoj sa 3:1. A u Bundesligi, Bajernov minimalac na poluvremenu, uz konačnih 0:4, Dodiću behu dovoljni da zaokruži kombinaciju 2-2&4+ na utakmici sa Šalkeom. Kraj je bio zaista furiozan, jer šta drugo reći sem da je već u 54. minutu meča Atletiko Madrid - Valensija, pri tada aktivnih 2:1 bilo jasno da 1&3+ igra dolazi… Sve je kao što znate potvrđeno sa konačnih 3:1 za tim koji vodi Dijego Simeone, što je bio znak za jednodušno, svesrdno klicanje tiketu koji je došao potpuno nonšalantno.

Sada navedimo da je ovo treći prolazni „Humanitarni tiket u podne“ popunjen ovog meseca, odnosno ove kalendarske godine. Prvi je sastavio legendarni košarkaški as Zoran Moka Slavnić koji je 3. januara istipovao listić vredan dobitka u iznosu od 126.700 dinara poslatih Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“. Drugu pobedu nakon decembarskih ulogom zagarantovanih dobitaka, 17. januara ispisalo je tipovanje Bogdana Radivojevića, zamenika kapitena naše rukometne selekcije koji je s MOZZART kadionicom Fondaciji „Srbi za Srbe“ prosledio 58.900 dinara. Eto, sada se plejadi najboljih pridružio i Mladen

Sportski pozdrav i veliko bravo za sve učesnike “Humanitarnog tiketa u podne”, a danas i palac gore za Mladena Dodića koji je čekajući da se fudbal po završetku pandemije vrati u Indoneziju stigao da zaigra u MOZZART izazovu koji priču o društvenoj odgovornosti uzdiže na jedan sasvim novi, usudićemo se da kažemo u svetu betinga do sada neviđen, verovatno i nedostižan nivo.

Idemo dalje, nadajući se da ćemo ove godine oboriti rekord koji teži dobitka u iznosu od 823.600 dinara koliko je još u septembru 2018. godine Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti “Zvončica” prosledilo tipovanje fudbalskog velikana, Ivice Šurjaka.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.